Reviews

lees de ervaring van anderen

Mathijs

De keys test zelf was leuk om te doen, maar nog leuker was het om de uitslag te mogen ontvangen van Geesje. Een prettige vrouw die weet wat ze doet, ze geeft je nieuwe inzichten die je kunnen helpen richting te geven voor de rest van je leven. Haar persoonlijke benadering maakte het gesprek tot een waardevolle ontmoeting. Mijn testuitslag werd stap voor stap uitgelegd en later kon ik alles nog eens rustig doorlezen in mijn persoonlijke profiel. 

IMG 1979

Rox

I had the pleasure to be coached by Geesje and I love the way in which she brings out the information also empowering and highlighting our inner qualities. She has a way to make us see our value and our contribution. 
I would recommend this test to everyone, individuals, couples and any type
of organization. This has been without a doubt the most rewarding personality test I have ever done. I would definitely recommend Actifire; not only for their expertise and their values as an organization but also for their passion!

Dick

Toen ik enige tijd geleden in aanraking kwam met ActiFire en ze mij vertelden over de Keys test, was ik in eerste instantie zeer sceptisch. Nadat ik de test had gedaan was ik toch wel nieuwschierig naar de uitkomst. Samen met mijn vrouw hebben wij het gesprek met de activator ingepland. Toen we de uitkomsten hoorden waren we stomverbaasd. Hier stond zwart op wit wie wij waren! Niet onze fouten en gebreken, maar onze kwaliteiten en mogelijkheden!  Mijn argwaan is inmiddels verdwenen: ik kan deze test van harte aanbevelen!

Scherm­afbeelding 2024 02 05 om 17.45.25

Hans

Via een andere MKB ondernemer werd ik aangespoord om de Keys test in te vullen en in gesprek te gaan met Geesje. Vanuit MKB Beter zijn wij voor ons zelf en onze klanten continu op zoek naar wat bij kan dragen in de persoonlijke ontwikkeling. De keys test is makkelijk uit te voeren test, die van waarde is. In een prachtig ontworpen rapport, kreeg ik een mooie bevestiging van wie ik in de kern ben. Daarbij is Geesje een prettige en kundige gesprekspartner, die de accenten op de juiste plek legt.

PHOTO 2023 11 12 19 46 57

Liane

Het blijft bijzonder hoe door het beantwoorden van een paar vragen je een interessant kijkje krijgt in je persoonlijke drijfveren. Leuk om een uitgebreid Key profiel te ontvangen, maar de warme en professionele uitleg van Geesje maakt het nog interessanter. Van mijn plussen werd ik blij. De persoonlijke uitdagingen houden mij scherp en goed om mij hiervan bewust te zijn. Een mooi cadeau aan jezelf, gewoon doen!

 

PHOTO 2023 11 14 09 56 44

Andreas

Van tevoren was ik wat sceptisch over de KeysTest. Wordt dit weer zo'n test die wat zaken aanstipt waar je wel herkenning in vindt, maar het geheel ook wat op de oppervlakte blijft? Het tegendeel is zeker bewezen! Wat een feest van herkenning om de resultaten van de KeysTest persoonlijk te bespreken. Vooral te herkennen waar ik onbewust en soms ook bewust al jaren mee bezig ben. Een goede ervaring om samen met de activator te doorlopen: wat raakt je in het leven, waar sta je voor en waar ben je goed in? Zeker aan te bevelen met een persoonlijke uitleg om jezelf verder mee te ontwikkelen.

44def461 4a23 421e 8a7a 1a4a2c771569

Bas

Ik vond het een hele leuke en zinvolle ervaring om mijn Keys profiel te ontdekken. Ik heb hele mooie dingen over mezelf ontdekt die ik straks meteen kan toepassen bij het solliciteren, zodra ik mijn studie heb afgerond. Ik weet nu waar mijn krachten liggen en op welke gebieden ik het beste andere mensen kan inschakelen. Ik ben heel blij met mijn Keys profiel en raad het iedereen aan die zichzelf beter wil leren kennen. Het geeft echt mooie handvaten, ook als je nog student bent.

Dirk Jan

Al zo vaak heb ik een persoonlijkheidstest gedaan. Ik dacht in eerste instantie: daar gaan we weer. Toch was ik aangenaam verrast na het gesprek met iemand van ActiFire. Wat mij opviel was hoe positief de uitkomsten waren geformuleerd. De Keystest benadrukt echt je sterke kanten en ik kon mezelf heel erg herkennen in de uitslag. Het gesprek was heel prettig en mij werd duidelijk en stap voor stap mijn persoonlijke profiel uitgelegd. Hierdoor ben ik mijn persoonlijke kwaliteiten beter gaan begrijpen.  Ik beveel deze test van harte aan!

Marianne

Bij ActiFire hebben ze op een prachtige manier mijn profiel uitgelicht. Hun passie, mensenkennis en expertise hebben mij gouden sleutels gegeven. Hierdoor zijn puzzelstukjes op hun plaats gevallen. Ik ben gaan begrijpen dat het vastlopen in bepaalde gebieden te maken heeft met het onvoldoende benutten van mijn potentieel. Ik hoef niet meer te vechten tegen dat stuk in mezelf, maar heb het kunnen omarmen als mijn kracht. Het aangaan van dit avontuur was een van de beste keuzes die ik in de afgelopen tijd heb gemaakt. Bij ActiFire ben je aan het juiste adres.
Ignite your Purpose!

Scherm­afbeelding 2024 02 05 om 17.42.45

David

Tijdens de teamdag met ActiFire heb ik opnieuw ontdekt hoe ik persoonlijk naar situaties kijk en welke focus ik daarbij heb. Het was verhelderend om er achter te komen dat mijn teamgenoten op een andere manier naar omstandigheden kijken en dat dat niet verkeerd is. Sterker nog, als we dit in teamverband bewust weten in te zetten, door de juiste persoon op het juiste moment aan het woord te laten, verbreed het ons blikveld en onze horizon als team.

De toegevoegde waarde van het teamtraject is dat je gaat zien hoe je elkaar als team kan helpen om nog effectiever samen te werken. Het was waardevol om met ActiFire samen te werken, omdat ze op een spiegelende en reflecterende manier een team in hun kracht weten te zetten.

Scherm­afbeelding 2024 02 05 om 13.55.17

Johan

Mijn eigen profiel bevestigde waar ik sterk in ben. Het was wel heel verhelderend om te zien waar mijn sterkte niet lag en wat dat betekent voor mijn persoonlijk functioneren en mijn plaats in een team.
De profielen van mijn teamgenoten waren het meest verrassend van deze morgen. Sommige uitslagen had ik verwacht, maar veel was nieuw en boeiend. Het verklaart veel van het functioneren als team. Het legt sterke en zwakke delen bloot, maar helpt de focus te leggen op het positieve en de mogelijkheden.

De samenwerking met ActiFire was open, betrokken en met oprechte belangstelling. Goede analyse, kennis van zaken en bruikbare conclusies en adviezen.

Scherm­afbeelding 2024 02 05 om 13.55.55

David E.

Samenwerken in teams in de kerk en in Gods Koninkrijk is geweldig en soms ook een hele klus. Door de inzichten vanuit de Keystest ga je ontdekken hoe God jou heeft gemaakt en krijg je zicht op de unieke waarde en talenten van die ander. Het levert gegarandeerd heel veel “aha-momenten” op! Door de Keystest ga je de verschillen begrijpen, waarderen én inzetten om samen te bouwen.

onze missie

Elk mens heeft een unieke bijdrage te leveren aan het grotere geheel. Door ieders persoonlijke kwaliteiten inzichtelijk te maken, activeren we een duurzame inzetbaarheid voor werk en prive. Dit resulteert in meer vitaliteit, betrokkenheid en levensvreugde van mensen, teams en bedrijven.