Relatie Optimalisatie

Goed - beter - best!

Je hebt een relatie en je denkt dat je elkaar wel aardig kent. Toch loop je misschien tegen miscommunicatie en irritaties aan. Waarom ben je nou zo.... waarom doe je zo....?

Met ons relatie traject ontdekken jullie elkaars kracht en drijfveren en leren jullie hoe je daar optimaal gebruik van kunt maken voor een sterke, gelukkige relatie.

Onze aanpak

inzicht geeft uitzicht 

Wanneer je als persoon weet wie je bent, maar ook hoe je partner in elkaar steekt, schept dat duidelijkheid en verbondenheid.

Met de Keys test krijgen jullie inzichten in jullie unieke profielen en kunnen jullie elkaars krachten gaan herkennen en erkennen.

Wij belichten jullie eigen pluspunten, maar ook de gebieden waar jullie elkaar aanvullen. D.m.v een gezamelijk profiel zien jullie precies waar jullie elkaar aanvullen en op welke gebieden jullie van elkaar verschillen. 

Happy couple 2

Jullie Resultaat

optimalisatie van je relatie

  • Verdieping in je relatie
  • Elkaars kracht inzetten
  • Samen genieten van jullie plussen
  • Elkaar beter begrijpen in spanningsgebieden

"Door het traject met Kars en Geesje zijn er een heel aantal irritaties en spanningen omgezet naar begrip en ondersteuning waardoor we elkaar weer zien staan. Dank jullie wel!"

Anoniem

Onze 5 beloftes

Niet goed? Geld terug!

onze missie

Elk mens heeft een unieke bijdrage te leveren aan het grotere geheel. Door ieders persoonlijke kwaliteiten inzichtelijk te maken, activeren we een duurzame inzetbaarheid voor werk en prive. Dit resulteert in meer vitaliteit, betrokkenheid en levensvreugde van mensen, teams en bedrijven.