Businessmen teamwork meeting discuss investment

Ondernemers Coach

Van strategie naar succes

Als ondernemer sta je voor talloze uitdagingen. Misschien loop je vast in het ontwikkelen van een effectieve strategie, worstel je met het vinden van de juiste balans tussen werk en privé, of loop je vast in het overwinnen van belemmerende overtuigingen die je succes in de weg staan. Het kan een eenzaam proces zijn, waarbij het moeilijk is om helderheid en richting te vinden te midden van de vele beslissingen die je moet nemen.

Shot red darts arrows target center business target goal success concept

Onze aanpak

success in your business

ActiFire begrijpt de uitdagingen waarmee jij als ondernemer wordt geconfronteerd. Met onze systematische aanpak helpen we je om obstakels te overwinnen, nieuwe perspectieven te ontwikkelen en effectievere strategieën te implementeren. We bieden een vertrouwde omgeving waarin je kunt brainstormen, je ideeën kunt valideren en praktische begeleiding kunt krijgen om je bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen. 

We starten een traject met een ondernemer met de Keys persoonlijkheidstest. Pas wanneer jij weet als ondernemer wie je bent, weet jij ook wat jij met jouw bedrijf te bieden hebt. Met jouw profiel als leidraad kijken we naar jouw visie, missie en strategie. Welke weg past bij jou als ondernemer?

Resultaat

je kracht optimaal benutten

Door het inzichtelijk maken van jouw natuurlijke eigenschappen en talenten, wordt duidelijk welke weg jij te bewandelen hebt als ondernemer.

Je zult kansen en mogelijkheden herkennen en op een gezonde manier balans leren vinden tussen het runnen van jouw onderneming en je privé leven.

Actifire zal je aanmoedigen om stappen te zetten in de juiste richting, zodat je als ondernemer maximaal tot je doel gaat komen.

"Het blijft bijzonder hoe door het beantwoorden van een paar vragen je een interessant kijkje krijgt in je persoonlijke drijfveren. Van mijn plussen werd ik blij en de persoonlijke uitdagingen houden mij scherp. Een mooi cadeau aan jezelf als ondernemer, gewoon doen!"

Liane Wolfert

Onze 5 beloftes

Niet goed? Geld terug!

Klaar om te groeien?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe ActiFire jou kan helpen je onderneming naar nieuwe hoogten te brengen. Samen kunnen we jouw doelen bepalen en een pad naar succes uitstippelen. Schrijf je nu in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en zet de eerste stap naar een betere toekomst voor jou en je bedrijf.

Selecteer je Branche
Bedrijf
Zorginstelling
Onderwijsinstelling
Kerkelijkeinstelling
onze missie

Elk mens heeft een unieke bijdrage te leveren aan het grotere geheel. Door ieders persoonlijke kwaliteiten inzichtelijk te maken, activeren we een duurzame inzetbaarheid voor werk en prive. Dit resulteert in meer vitaliteit, betrokkenheid en levensvreugde van mensen, teams en bedrijven.