Shot red darts arrows target center business target goal success concept

Heldere Aanpak

Kortdurende trajecten,
direct resultaat!

Doelgericht

samen Duurzaam leven en werken 

Wij hebben onze aanpak verdeeld over 3 peilers die we afzonderlijk of in een combinatie van elkaar inzetten: 

Keys discover je profiel

Persoonlijk Bewustzijn

de basis van elk traject

Wanneer je weet wie je bent en wat jouw toegevoegde waarde is geeft dat veel voldoening. Helaas zijn er veel mensen die niet weten welke potentie zij hebben. Bij ActiFire gebruiken wij de Keys persoonlijkheidstest om inzicht te geven in de natuurlijke eigenschappen, talenten en waarden van individuen. De kracht van deze test zit hem in de focus op het natuurlijke potentieel. Met andere woorden: wat is er al en hoe kun je dit zo effectief mogelijk inzetten. 

De uitslag van elk profiel is uniek! Er zijn meer mogelijke uitkomsten van profielen dan dat er mensen op aarde zijn! Wij willen mensen niet in een hokje plaatsen, maar juist hun unieke kwaliteiten en talenten benadrukken en activeren.

Coworkers working office relaxed atmosphere

Sociaal Besef

wie ben jij in verhouding tot anderen

Weten wie je bent is belangrijk! Het is echter even belangrijk om te weten hoe jij je tot anderen verhoudt. We bekijken samen hoe je jouw persoonlijke kwaliteiten op dit moment inzet in de verschillende gebieden; privé, werk en maatschappij. Zo ontdek je waar jij al helemaal jezelf kunt zijn en waar misschien nog winst te behalen is.

Begeleide visualisatie

Mentale Balans

verbinding tussen hoofd en hart

Door middel van een gepersonaliseerde begeleide visualisatie zorgen we ervoor dat jouw hoofd en hart op elkaar afgestemd worden. Met de beproefde Heart Physics methode helpen wij jou om je hoofd eraan te herinneren wat er in je hart leeft. Dit zorgt ervoor dat je gevoel, verwachtingen en je handelen in overeenstemming komen met wie jij werkelijk bent!

onze missie

Elk mens heeft een unieke bijdrage te leveren aan het grotere geheel. Door ieders persoonlijke kwaliteiten inzichtelijk te maken, activeren we een duurzame inzetbaarheid voor werk en prive. Dit resulteert in meer vitaliteit, betrokkenheid en levensvreugde van mensen, teams en bedrijven.