Bewaak je hart

Verzuimpreventie

Voorkom stress en burnout klachten

Werknemers die regelmatig verzuimen kunnen een aanzienlijke uitdaging vormen voor bedrijven van elke omvang. Verzuim leidt niet alleen tot productiviteitsverlies, maar kan ook leiden tot hogere kosten voor het bedrijf, een verhoogde werkdruk voor collega's en een afname van de algehele werksfeer. 

Regelmatig en of langdurig verzuim zijn vaak het (indirecte) gevolg van het overvraagd worden op capaciteitsniveau zijn of stress op de werkvloer.

Verzuimpreventie resultaat

Eenvoudige oplossing

zet mensen in de plus

ActiFire begrijpt de impact die verzuim kan hebben op bedrijven en biedt een doeltreffende oplossing voor verzuim.

Samen met de werknemers ontdekken we wat hun werktalenten, ideale werkomgeving en onderligende drijfveren zijn. Van hieruit kunnen mensen in de PLUS gezet worden met betrekking tot hun takenpakket en verantwoordelijkheden. 

Door mensen te laten doen waar ze goed in zijn en waar ze energie uit halen zorg je automatisch voor meer werkplezier, minder verzuim en een algeheel welbevinden.

Verzuimpreventie

Resultaat

een blij hart is goed voor de gezondheid

"Mensen die doen wie ze zijn, zijn het meest gelukkig."

  • Werknemers gaan doen waar ze goed in zijn
  • Werknemers hebben meer werkplezier
  • Interne waardering voor eigen bijdrage
  • Beter begrip van rol in een team
  • Betere algehele gezondheid als gevolg

I would recommend this test to everyone, individuals, couples and any type
of organization. This has been without a doubt the most rewarding personality test I have ever done. I would definitely recommend Actifire; not only for their expertise and their values as an organization but also for their passion!

Rox

Onze 5 beloftes

Niet goed? Geld terug!

Klaar om te bloeien?

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek hoe ActiFire jou kan helpen je medewerkers naar nieuwe hoogten te brengen. Samen kunnen we jouw mensen duurzaam inzetten en zo bouwen aan een gezond bedrijf. Schrijf je nu in voor een gratis consult en zet de eerste stap naar een gezondere toekomst voor je bedrijf.

Selecteer je Branche
Bedrijf
Zorginstelling
Onderwijsinstelling
Kerkelijkeinstelling
onze missie

Elk mens heeft een unieke bijdrage te leveren aan het grotere geheel. Door ieders persoonlijke kwaliteiten inzichtelijk te maken, activeren we een duurzame inzetbaarheid voor werk en prive. Dit resulteert in meer vitaliteit, betrokkenheid en levensvreugde van mensen, teams en bedrijven.