Belofte

Onze Beloftes

waarmaken wat je zegt!

Inzicht

Inzicht

verdiept inzicht in jezelf en de ander

Wij beloven je dat je in elk traject een helder inzicht in jezelf zult krijgen. Je zult ontdekken wat jouw unieke kracht is en waar jij maximaal kunt bijdragen in jouw omgeving. Je krijgt handvaten hoe om te gaan met uitdagingen in je leven en je zult ontdekken hoe je op een optimale manier kunt samenwerken met anderen.

Meetbaar resultaat

Resultaat

Direct Meetbaar resultaat

Doordat wij samen vooraf een nulmeting en later in het traject een reality check doen, kunnen wij jouw behaalde doelen en resultaten duidelijk inzichtelijk maken. Zo weet je of je op koers zit of waar je bij moet sturen. Hiermee garanderen wij een resultaat gerichte aanpak.

IMG 8219

Aandacht

De kracht van 1-op-1

Bij ActiFire hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht. Dankzij onze ervaring en expertise zijn wij in staat om iedereen op maat te ondersteunen. We verzekeren u dat u tijdens uw traject onze onverdeelde persoonlijke aandacht zult ontvangen.

Happy vrouw

Vitaliteit

positieve blik

Bij ActiFire garanderen wij dat je op een positieve manier naar jezelf gaat kijken en zult ontdekken welke innerlijke kracht er in jou schuilt. Dit zal bijdragen aan vitaliteit en levensgeluk. Het geeft rust, richting en ruimte!

Duurzame inzetbaarheid

Duurzaam

Passende functies

Bij Actifire zijn we ervan overtuigd dat iedereen uniek potentieel bezit. Door inzicht te krijgen in de ieder zijn natuurlijke aanleg en talenten, kunnen we bijdragen aan het vinden van passende functies en zo samen zorgen voor de duurzame inzetbaarheid van mensen.

Niet tevreden? 

Hebben wij onze beloften in jouw ogen niet waar gemaakt?
Dan kun je rekenen op onze niet-goed-geld-terug garantie.

Een content heading

Een content subheading

onze missie

Elk mens heeft een unieke bijdrage te leveren aan het grotere geheel. Door ieders persoonlijke kwaliteiten inzichtelijk te maken, activeren we een duurzame inzetbaarheid voor werk en prive. Dit resulteert in meer vitaliteit, betrokkenheid en levensvreugde van mensen, teams en bedrijven.