Keys activation track2

Werving & Selectie

Meer dan ervaring en opleiding

Niet elke baan is geschikt voor elk persoon, zelfs niet met de juiste opleiding en ervaring. Zo kunnen persoonlijke waarden soms niet matchen met een bedrijf, of kan bijvoorbeeld de werkomgeving niet passen bij iemands focusgebied.

voorkom teleurstelling

Het zou voor beide partijen jammer zijn als na verloop van tijd blijkt dat de functie en verantwoordelijkheden toch niet matchen met de kandidaat. Voorkom teleurstelling, burnout situaties en onnodige hoge kosten.

Cc6d480c a6be 4a0b 9c80 553ee706ddaf

Eenvoudige selectie

een match op basis van identiteit

ActiFire helpt bedrijven bij de werving en selectie van de juiste kandidaten op basis van hun natuurlijke identiteit. Aan de hand van de persoonlijke Keys profielen van kandidaten kijken we samen met de werkgever naar de optimale kandidaat voor de functie.

Wanneer iemand van nature over eigenschappen beschikt die passend of noodzakelijk zijn voor een bepaalde functie is de kans groot dat hij of zij ook voldoening vindt in de baan.

Werving en selectie

Resultaat

de juiste persoon op de juiste plek

  • Match op basis van waarden
  • Match op basis van focus gebied
  • Match op basis van werktalenten
  • Betrokken en vitale medewerker
  • Hoge efficiëntie/productiviteit

"Vanuit MKB Beter zijn wij voor ons zelf en onze klanten continu op zoek naar wat bij kan dragen in de persoonlijke ontwikkeling. De keys test is een makkelijk uit te voeren test, die echt van waarde is."

Hans Heres

Onze 5 beloftes

Niet goed? Geld terug!

Klaar om te bloeien?

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek hoe ActiFire  kan helpen om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen in jouw onderneming. 

Selecteer je Branche
Bedrijf
Zorginstelling
Onderwijsinstelling
Kerkelijkeinstelling
onze missie

Elk mens heeft een unieke bijdrage te leveren aan het grotere geheel. Door ieders persoonlijke kwaliteiten inzichtelijk te maken, activeren we een duurzame inzetbaarheid voor werk en prive. Dit resulteert in meer vitaliteit, betrokkenheid en levensvreugde van mensen, teams en bedrijven.