Kars en Geesje ruggen

Over Ons

zijn i.p.v. doen

Vaak ontlenen we onze identiteit aan wat we doen en niet aan wie we zijn. We zijn echter 'human beings', geen 'human doings'. We mogen leren om onszelf te zijn en vanuit onze natuurlijke identiteit te wandelen.

Na 22 jaar creatief ondernemer op gebied van zakelijke identiteit vond ik mijn roeping in het bevestigen en herstellen van de identiteit van mensen. (Kars)

Na 22 jaar als operatie assistent het fysieke lichaam te helpen herstellen, vond ik mijn roeping in het herstellen van mensen hun hart. (Geesje)

BPR 4343 websize

Persoonlijk hebben wij beiden de transformerende kracht ervaren van de Keys persoonlijkheidstest, de Heart Physics methode en andere tools. We zijn op een reis waarbij we onszelf en elkaar beter leren kennen. We ontdekken onze werktalenten, ervaren de kracht van onze samenwerking en onderzoeken waar wij het meest van toegevoegde waarde kunnen zijn in deze wereld.

Met ActiFire is het ons doel om een veilige en inspirerende omgeving te creëren waar individuen, teams en organisaties hun potentieel kunnen ontdekken en inzetten om een positieve impact te maken op deze wereld.

"Ignite your pupose!"

Kars & Geesje

Onze 5 beloftes

Niet goed? Geld terug!

onze missie

Elk mens heeft een unieke bijdrage te leveren aan het grotere geheel. Door ieders persoonlijke kwaliteiten inzichtelijk te maken, activeren we een duurzame inzetbaarheid voor werk en prive. Dit resulteert in meer vitaliteit, betrokkenheid en levensvreugde van mensen, teams en bedrijven.