successful-businessman

Jouw Droom Baan

Zo leuk...Dat kan toch geen werk meer zijn!

Of je nu net bent afgstudeerd of je bent al even onderweg met een mooie CV, het kan zijn dat je dingen doet die wel bij je opleiding, maar niet direct bij jou als persoon passen.

Je zou denken dat op basis van ervaring en educatie alles moet lukken en toch loop je grote kans om ergens vast te lopen. 

Cc6d480c a6be 4a0b 9c80 553ee706ddaf

Onze aanpak

ervaring combineren met jouw plus

Wij willen je graag helpen inzicht te krijgen in wie jij van nature bent en om die droombaan te vinden die jou op het lijf geschreven is! Naast jouw werk ervaring en opleidingen gaan we kijken naar wat je innerlijke waarden zijn, wat je werk talenten zijn en in welke setting jij je het meest op je plek voelt. 

Dit doen we aan de hand van de Keys test en een drie tal aanvullende gesprekken. In combinatie met jouw affiniteit maken we een helder overzicht van banen waar jij het meest tot je recht zult komen!

Resultaat

on top of the mountain

  • Overzicht van jouw droom banen
  • Overzicht van jouw 3 beste werktalenten 
  • Inzicht in jouw unieke expertise
  • Duidelijk stappenplan naar jouw droom baan

Al zo vaak heb ik een persoonlijkheidstest gedaan. Ik dacht in eerste instantie: daar gaan we weer. Toch was ik aangenaam verrast. Wat mij opviel was hoe positief de uitkomsten waren geformuleerd. De Keystest benadrukt echt je sterke kanten en ik kon mezelf heel erg herkennen in de uitslag. 

Dirk Jan

Onze 5 beloftes

Niet goed? Geld terug!

onze missie

Elk mens heeft een unieke bijdrage te leveren aan het grotere geheel. Door ieders persoonlijke kwaliteiten inzichtelijk te maken, activeren we een duurzame inzetbaarheid voor werk en prive. Dit resulteert in meer vitaliteit, betrokkenheid en levensvreugde van mensen, teams en bedrijven.