Verzuim preventie

Re-integratie

begeleiden naar passend werk

Ben jij verantwoordelijk om mensen te helpen  bij re-integratie? Vaak lopen mensen vast met psychische of lichamelijk klachten die het (indirecte) gevolg zijn van een werkomgeving die niet aansluit bij hun persoonlijkheid. Je wil ze graag helpen om passend werk te krijgen, maar wat sluit er nu specifiek aan bij deze persoon?

Kanppe vrouw

Duurzaam inzetbaar

"Een blij hart doet het lichaam goed"  

Deze quote van een wijze koning laat ons zien hoe een blij hart een positieve bijdrage levert aan een goede gezondheid.

Als mensen dingen doen waar ze goed in zijn en waar ze blij van worden geeft dat een boost aan hun zelfvertrouwen. Door met de Keys Test inzichtelijk te maken wat iemand zijn interne drijfveren en werk talenten zijn kunnen we heel gericht zoeken en kijken naar passende functies waar ze duurzaam inzetbaar zijn. 

Verander je hart verander je leven

Resultaat

stevige handvaten

Wanneer mensen gaan werken vanuit hun hart geeft dat energie en voldoening. Kijken naar wat iemand wel kan ipv naar wat iemand niet kan geeft altijd een positief resultaat. Inzichtelijk maken wie iemand van nature is en wat zijn persoonlijke kwaliteiten zijn zorgt voor een positief zelfbeeld en vertrouwen in eigen kunnen. Dit geeft iemand stevige handvaten om passend werk te zoeken en duurzaam inzetbaar te kunnen zijn. 

"Door het ontdekken van mijn sterke kanten en mijn innerlijke drijfveren heb ik handvaten gekregen om op een positieve manier te kijken naar mijn mogelijkheden. Ziekte definieert mij nu niet langer en ik kijk ernaar uit te laten zien wie ik ben!"

Eva

Onze 5 beloftes

Niet goed? Geld terug!

Klaar om te bloeien?

Neem vandaag nog contact voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek hoe ActiFire jou kan helpen je medewerkers naar nieuwe hoogten te brengen. Samen kunnen we jouw mensen duurzaam inzetten en zo bouwen aan een gezond bedrijf. Schrijf je nu in voor een gratis consult en zet de eerste stap naar een gezondere toekomst voor je bedrijf.

Selecteer je Branche
Bedrijf
Zorginstelling
Onderwijsinstelling
Kerkelijkeinstelling
onze missie

Elk mens heeft een unieke bijdrage te leveren aan het grotere geheel. Door ieders persoonlijke kwaliteiten inzichtelijk te maken, activeren we een duurzame inzetbaarheid voor werk en prive. Dit resulteert in meer vitaliteit, betrokkenheid en levensvreugde van mensen, teams en bedrijven.