Duurzame inzetbaarheid

Duurzame Organisaties

ieder mens een passende functie

Wanneer je als organisatie beschikt over de juiste mensen op de juiste plek zal dat leiden tot efficiëntie, productiviteit en vitaliteit. Investeren in passende functies leidt tot betrokkenheid en optimalisatie van medewerkers. Zo kun je als organisatie duurzaam ondernemen.

Keys profielen

Elk mens is uniek

Stroomlijnen van Mens en werk 

ActiFire helpt organisaties met het inzichtelijk maken van de natuurlijke kwaliteiten en talenten van hun medewerkers. Hiermee helpen we organisaties om de juiste persoon op de juiste functie te plaatsen. Dit zorgt voor een duurzame inzetbaarheid, verhoogde vitaliteit en een hoge efficiëntie van de medewerkers. 

profiel dashboard

Via ons op maat gemaakte profiel dashboard kun je als organisatie direct inzichtelijk krijgen welke medewerkers je kunt inzetten voor een bepaald project. Zo kun je optimaal brainstormen met creatievelingen, een juiste koers uitzetten met visiegerichte mensen, of praktisch aan de slag met echte doeners. Op deze manier waardeer en erken je de kracht van elke medewerker en zul je als organisatie optimaal gaan presteren.

Onze diensten

onze missie

Elk mens heeft een unieke bijdrage te leveren aan het grotere geheel. Door ieders persoonlijke kwaliteiten inzichtelijk te maken, activeren we een duurzame inzetbaarheid voor werk en prive. Dit resulteert in meer vitaliteit, betrokkenheid en levensvreugde van mensen, teams en bedrijven.