keys activation TRACK

discover - activate - multiply

Ben jij benieuwd naar wie je écht bent en wat jouw unieke eigenschappen en talenten zijn? Doe dan de Activation Track. Dit is een 3 stappen traject waarmee je ontdekt wat jij allemaal in huis hebt. En niet alleen dat, je leert ook hoe je deze talenten kan inzetten om een positief verschil te maken in jouw omgeving.

HET RESULTAAT VAN DE KEYS ACTIVATION TRACK:

  • Leven en werken vanuit jouw unieke kracht
  • Een helder doel voor ogen 
  • Activatie door innerlijke motivatie 
  • Algehele levensvoldoening
  • De kracht in anderen herkennen en erkennen

De  activation Track bestaat uit 
3 inspirerende stappen

Zo leer je hoe jij jouw unieke gaven en talenten kunt gebruiken om positieve verandering te brengen in de wereld om je heen. 

Keys test discover jouw keys profiel

UNLOCK

In stap 1 ontdek je met de Keys Test jouw persoonlijke 5 sleutels die jou zo uniek maken.

Keys test activate jouw keys profiel

CHECK

In stap 2 ontdek je hoe je op de diverse gebieden van je leven de sleutels toepast en waar en hoe je kunt verbeteren.

Keys test, schrijf je doel en plan

PLAN

In stap 3 maken we een actie plan om vanuit je volle potentie te leven en verandering te brengen in de wereld om je heen.

Keys test ignite your purpose

SECURE

BONUS: 
We gaan je helpen om de verworven inzichten te verankeren in je hart.

Keys test discover jouw keys profiel

Stap: 1 discover

Ontdek hoe je werkelijk bent!

Aan de hand van de Keys Test ontdek je jouw unieke sleutels! De Keys Test is een speciale persoonlijkheidstest die jouw natuurlijke persoonlijkheid, jouw DNA zichtbaar maakt. Door deze test te doen, krijg je inzicht in wie je bent, wat jou raakt en waar je echt goed in bent. 

Als gecertificeerde Keys Activators, laten wij jou in een persoonlijk gesprek zien, welke unieke combinatie van eigenschappen, talenten, waarden en lenzen er in jou schuilt door de sleutels met elkaar te verbinden. Zo kun je ontdekken hoe jij van waarde bent voor jouw persoonlijke omgeving en in de maatschappij.

Keys test activate jouw keys profiel

Stap 2: activate

Ontdek jouw groeimogelijkheden met de Keys Check

Nu je de Keys test hebt gedaan gaan we in deze tweede stap kijken hoe jij momenteel jouw verschillende sleutels toepast in de verschillende leefgebieden; privé, werk/team en maatschappij.

Per sleutel bekijken we waar jij al in je potentie beweegt en waar je nog kunt groeien. Door een helder matrix overzicht en een verhelderend gesprek krijg je een duidelijk inzicht in hoe jouw unieke persoonlijkheid maximaal tot bloei kan komen.

Keys test, schrijf je doel en plan

Stap 3: multiply

Maak een plan en ga aan de slag met jouw sleutels!

Het plan is de derde stap van de Activation Track en het is tijd voor actie! D.m.v. een toegestuurde test ga je een plan maken om met jouw 5 sleutels aan de slag te gaan. Je kiest 1 of 2 levensgebieden waar je graag verandering wilt en gaat aan de slag met jouw persoonlijke plan.

Dit gedeelte helpt je stap voor stap om jouw plan op te zetten. Door middel van inspirerende vragen koppel jij jouw talenten aan een specifiek doel. Je identificeert wat jou tegenhoudt en wat je nodig hebt om jouw doelen te bereiken. Zo maak je een persoonlijk stappenplan.

In een mum van tijd heb jij jouw persoonlijke ontwikkel plan waar we samen door heen zullen gaan. Na afloop van deze track weet je hoe je vanuit jouw volle potentieel kunt leven!

Keys test ignite your purpose

Ons cadeau als bonus

We helpen jou om jouw inzichten en plannen continue scherp voor ogen te houden.

Als ActiFire bieden wij jou graag een uniek cadeau aan. Door middel van een gepersonaliseerde begeleide visualisatie helpen we jou om de door jouw gestelde doelen voor ogen te houden. De kracht van visualisatie zit in het vernieuwen van je denken.

Het zou zonde zijn om je potentieel verloren te laten gaan door weer in je oude gewoontes en patronen te schieten. Met dit cadeau borgen we jouw DNA profiel en inzichten in je dagelijkse denken en doen. Ben je er klaar voor?

Ignite your purpose!

De kosten

De kosten voor een Keys Activation Track (3 gesprekken) zijn € 650,- incl. onze BONUS.

De prijs voor een Keys Discover gesprek (alleen stap 1) is € 250,-

Vormt het bedrag een drempel? Neem dan contact met ons op. We denken daarin graag met je mee. 

Locatie

De locatie wordt in overleg besproken.

Meer informatie?

Ben je geïnteresseerd in een Keys Activation Track of wil je je aanmelden?  Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend intake gesprek.

Actifire logo wit met rood

Mensen die leven vanuit identiteit geven werkelijk betekenis aan de wereld om hen heen.

Als ActiFire helpen we individuen en teams met het inzichtelijk maken van hun unieke eigenschappen, talenten en waarden en leren hen hoe ze daar optimaal gebruik van kunnen maken. 

vragen AAN actifire