studiekeuze hulp met de keys persoonlijkheidstest

Studierichting Keuze

welke studie sluit aan bij wie je bent?

Als jong volwassene heb je zoveel wat er op je af komt. Wie ben ik? Wie wil ik zijn? Wat moet ik studeren? Wat past er bij mij?

Je bent niet de enige die met de handen in het haar zit over welke studierichting je moet kiezen. Wil je duidelijkheid over wat er bij jouw persoonlijkheid past?

94466d03 a87a 412a 8b6f bef1e28c3af4 (1)

Inzicht in jezelf

kiezen op basis van waarden & karakter

Het zal je enorm helpen om te weten welke talenten, eigenschappen en waarden jij als persoon hebt. Zaken die je van nature hebt en waar jij altijd uit kunt putten. Op basis hiervan kun je ook helder krijgen welke studierichting het beste bij jou als persoon past. 

Ons motto is: voor iedereen is er een passende studie! Kom en ontdek wat er echt bij jou past. Met 1 test en 1 gesprek weet jij absoluut zeker welke studie het beste bij jou past.

Happy student

Jouw Resultaat

met zekerheid de toekomst tegemoet

  • Studiekeuze op basis van je waarden
  • Studiekeuze op basis van je karakter
  • Studiekeuze op basis van je talenten
  • Studiekeuze op basis van je kijk op het leven

Ik heb nooit eerder onderscheid gemaakt tussen wat ik ben en wat ik doe. Als ik eerder had geweten wat voor persoon ik van nature ben, had ik nooit voor mijn voormalige studie gekozen en was ik meteen iets in mijn huidige werkveld gaan doen. Ik raad de test zeker aan, vooral als je nog aan het nadenken bent over welke studie bij jou past."

Stella

Onze 5 beloftes

Niet goed? Geld terug!

onze missie

Elk mens heeft een unieke bijdrage te leveren aan het grotere geheel. Door ieders persoonlijke kwaliteiten inzichtelijk te maken, activeren we een duurzame inzetbaarheid voor werk en prive. Dit resulteert in meer vitaliteit, betrokkenheid en levensvreugde van mensen, teams en bedrijven.