Keys profielen

Keys profiel

Ontdek de 5 unieke sleutels van jouw keys persoonlijkheidsprofiel.

Het Keys profiel; aan de hand van jouw Keys Test wordt een uniek persoonlijkheidsprofiel gegenereerd wat inzicht geeft in jouw unieke kracht.

Elk mens is uniek en heeft een uniek keys profiel. Iedereen heeft van nature iets bijzonders in zich waarmee ze een positieve impact kunnen hebben op hun omgeving. Je hoeft daarvoor geen moeite te doen of hard te werken. Het enige wat je hoeft te doen is gewoon jezelf te zijn!

Bij Keys zijn vijf verschillende soorten sleutels (keys) ontwikkeld waarmee je meer inzicht krijgt in wat jouw profiel uniek maakt. Deze keys laten zien hoe jij bijdraagt aan een betere wereld en helpen je om beter samen te werken met anderen. Het Keys profiel waarin deze sleutels staan uitgewerkt zijn het resultaat van jarenlange ontwikkeling en wetenschappelijk onderzoek.

ActiFire beter wereld

Profiel Eigenschappen

Het hart van jouw karakter...

Ontdek hoe jouw unieke eigenschappen jou definiëren in de context van anderen. Soms zijn deze kenmerken zo inherent aan jou dat ze onopgemerkt blijven. Echter, juist die eigenschappen die moeiteloos lijken te gaan, herbergen een immense kracht. Ze vormen jouw uniciteit en dragen aanzienlijk bij aan het leven van anderen! Met een Keys profiel onthul je jouw waardevolle troeven die je zonder woorden aan anderen toevoegt!

Keys lenzen

Profiel Lenzen

Hoe jij de wereld in kijkt . . .

Op jouw eigen manier kijk je naar de wereld om je heen, zelfs als je het niet doorhebt! Dat betekent dat je dingen opmerkt die anderen misschien niet eens opvallen. Jij geeft waarde aan dingen die andere mensen misschien niet zo belangrijk vinden. Het Keys Profiel geeft inzicht in jouw unieke manier van kijken en is super belangrijk. Door te delen wat je ziet, kun je elkaar nieuwe en scherpe inzichten geven.

Shot red darts arrows target center business target goal success concept

Profiel Focus

Waar jij op gericht bent...

Natuurlijk heb jij je eigen interesses en dingen waar je graag naar kijkt. Dat is net als een camera met een speciale lens waarmee je precies datgene ziet waar je op gericht bent. Sommige mensen houden bijvoorbeeld van het oplossen van puzzels, terwijl anderen juist graag naar de grote problemen in de wereld kijken. Elk focusgebied is belangrijk en waardevol op zijn eigen manier. Het Keys Profiel laat het gebied zien waar je het meeste kunt bijdragen en waar je het beste op je plek bent - de plek waar je echt het verschil kunt maken!

Keys profiel talenten

Profiel Talenten

De talenten waar jij mee werkt . . .

Jij bent superbelangrijk bij alles wat er gebeurt en wat voor resultaat eruit komt! Je hebt een aantal speciale talenten die ervoor zorgen dat jij iets kunt bereiken wat anderen niet kunnen. In jouw Keys profiel worden er 9 verschillende talenten in kaart gebracht die terug komen in bijna elk proces. Als je weet wat jouw sterkste talenten zijn, weet je precies waar jij het beste kan bijdragenen hoe je het meeste kunt betekenen!

Keys Profiel waarden

Profiel Waarden

van waaruit jij leeft...

Jouw persoonlijke waarden geven aan wat voor jou écht belangrijk is. Als je weet wat jouw waarden zijn, begrijp je waarom sommige situaties je blij maken en andere juist niet. Jouw waarden maken deel uit van wie jij bent en bepalen hoe je denkt en handelt, waar je ook bent. Je merkt het meteen als jouw waarden worden gerespecteerd of juist niet. Het is belangrijk om te praten over jouw waarden, omdat je zo een fijne omgeving kunt creëren waarin mensen elkaar respecteren en ondersteunen. 

* bron: keystest.nl

ben je er klaar voor om meer te ontdekken? Wij maken graag vrijvend kennis met jou.

onze missie

Elk mens heeft een unieke bijdrage te leveren aan het grotere geheel. Door ieders persoonlijke kwaliteiten inzichtelijk te maken, activeren we een duurzame inzetbaarheid voor werk en prive. Dit resulteert in meer vitaliteit, betrokkenheid en levensvreugde van mensen, teams en bedrijven.