Keys activator kars zijlstra

Keys Activator

Kars |  Keys Activator Individual & Teams

Mijn naam is Kars, ik ben gepassioneerd over het leven en werken vanuit je hart. Ik geloof oprecht dat elke persoon een unieke bijdrage heeft aan een groter geheel en dat ware levensvreugde voortkomt uit het putten uit onze innerlijke kracht.

Als Keys Activator, Heart Physics Coach en ondernemer put ik uit mijn professionele expertise en persoonlijke ervaring om anderen te begeleiden op hun pad. Ik sta klaar als enthousiaste Keys Activator om jou aan te moedigen op jouw reis naar je bestemming!  Of je nu als individu of als team stappen zet, effectieve samenwerking met anderen staat centraal.

Mijn missie als activator is om de unieke kern en het volledige potentieel van elk individu zichtbaar te maken. Met behulp van jouw Keys profiel help ik jou om deze potentie te activeren op persoonlijk, professioneel en maatschappelijk vlak.

Mijn doel? Het vuur en de passie in jouw hart weer aanwakkeren, zodat je volledig tot bloei komt!

Wij Inspireren, motiveren en activeren!

Keys Activator Geesje Zijlstra

Geesje  |  Keys Activator Individual & Teams

Mensen inspireren mij. Wat een feest is het om met iemand op te lopen en het goud in de ander te mogen aanwijzen. Mijn visie is een wereld vol mensen die weten wie ze zijn, zodat ze een positieve bijdrage leveren aan een betere wereld.

Als gecertificeerd Keys Activator, neem ik je graag mee op een reis van zelfontdekking. Samen verkennen we jouw Keys-profiel, ontrafelen we jouw persoonlijke sleutels en onthullen we jouw missie in deze wereld. Ik wil je graag laten zien hoe uniek en waardevol jij bent!

Niet alleen individuen, maar ook teams en koppels wil ik graag activeren om vanuit hun kracht te leven en werken. Of het nu gaat om een teamtraject of een coupletraject, ik help je om optimaal samen te werken en elkaar te begrijpen. Ontdek wat jullie verbindt en hoe jullie uitdagingen in jullie (werk)relatie kunnen aangaan.

Mijn doel is jullie te inspireren, motiveren en activeren om het allerbeste uit jezelf en elkaar te halen!

waarom een keys activator?

In onze gesprekken en trainingen staat ieders unieke Keys profiel centraal. Aan de hand van praktische voorbeelden en persoonlijke toepassingen helpen wij mensen om tot een dieper inzicht te komen; hoe men van nature handelt, welke kernwaarden ze met zich meedragen en welke talenten hen het beste liggen.

Op deze manier helpen wij individuen en teams om het maximale uit zichzelf te halen. Het is alsof je een landkaart krijgt zodat je precies weet welke wegen je moet nemen om tot de ideale bestemming te komen.

Inzicht vanuit een Keys Activator is ideaal bij;

  • Teambuilding
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Huwelijken/relaties
  • Jobcoaching

Keys Activator voor Individu en Teams

Actifire unlock gesprek

Als Keys Activators staan we klaar om je in drie gesprekken aanzienlijk verder te helpen met behulp van de Keys Activation Track. Of het nu gaat om persoonlijke ontwikkeling, op het werk, of in de maatschappij, we streven ernaar om jou maximaal zichtbaar te maken.

In het eerste gesprek brengen we, gebaseerd op jouw unieke Keys Profiel, helder in kaart wie je bent en leggen we de verbanden tussen de verschillende sleutels. Dit biedt inzicht in jouw ware aard en identificeert jouw "golden circle."

In het tweede gesprek gaan we verder door je Keys Profiel toe te passen op je dagelijkse leven. Hierdoor ontdek je waar jouw groeikansen en mogelijkheden liggen. We ronden af met een duidelijk stappenplan in de derde stap, zodat je kunt gaan leven naar je volle potentieel!

Keys Teambuilding bij actifire

Wil je een onvergetelijke teambuildingdag vol inspiratie met blijvende impact?

Met een ACTIFIRE teambuildingdag creëren we niet alleen een gedenkwaardige ervaring, maar inspireren we jouw team aan de hand van jullie Keys-profielen om elkaar beter te leren kennen en waarderen. Dit heeft een blijvend effect op de werkvloer.

In samenwerking met verschillende evenementenbureaus stimuleren we jouw team om samen te werken vanuit ieders individuele kracht. Jullie zullen ook het potentieel van jullie team ontdekken en leren succesvol samen te werken als een geheel.

Voor stellen die op zoek zijn naar verdieping, verfrissing en wederzijds begrip in hun relatie, helpen we graag om jullie samen weer te laten schitteren. Dit doen we door middel van een Couples Track, waarbij jullie elkaar als stel opnieuw gaan erkennen en waarderen, en waarbij jullie jullie gezamenlijke kracht zullen ontdekken.

onze missie

Elk mens heeft een unieke bijdrage te leveren aan het grotere geheel. Door ieders persoonlijke kwaliteiten inzichtelijk te maken, activeren we een duurzame inzetbaarheid voor werk en prive. Dit resulteert in meer vitaliteit, betrokkenheid en levensvreugde van mensen, teams en bedrijven.