Pay it forward

Pay it Forward

maak het mogelijk voor iedereen

Cc6d480c a6be 4a0b 9c80 553ee706ddaf

Welkom bij ons 

Pay It Forward - initiatief!

Bij ActiFire geloven we in het creëren van kansen voor iedereen, ongeacht hun financiële situatie. Met ons "Pay It Forward" programma geven we mensen die het financieel moeilijk hebben de kans om deel te nemen aan ons levensveranderende Ignite Your Purpose traject, zelfs als ze het niet zelf kunnen betalen.

Actifire unlock gesprek

Hoe het werkt?

het is eenvoudig!

Met een donatie van gulle gevers zoals jij, wordt 50% van de kosten van en traject voor een deelnemer betaald. En daar stopt het niet. ActiFire verdubbelt dat bedrag, zodat we mensen zonder middelen de kans kunnen geven om deel te nemen aan ons programma en hun plek in de maatschappij kunnen innemen.

Na je donatie ontvang je een voucher voor een traject. Deze kun je aanbieden aan een persoon die jij een traject van hoop en uitzicht gunt.

Cc6d480c a6be 4a0b 9c80 553ee706ddaf

Herstellen van Hoop

Creeer duurzame verandering in mensenlevens

Dit initiatief gaat niet alleen over het volgen van een traject. Het gaat over het herstellen van hoop, het ontwaken van potentieel en het creëren van duurzame verandering in mensenlevens. Met jouw steun kunnen we samen een positieve impact maken en bijdragen aan een inclusieve maatschappij.

Doe vandaag nog mee aan ons "Pay It Forward" programma en help ons om een verschil te maken in de levens van mensen die het het meest nodig hebben. Samen kunnen we bouwen aan een betere en meer veerkrachtige samenleving.

onze missie

Elk mens heeft een unieke bijdrage te leveren aan het grotere geheel. Door ieders persoonlijke kwaliteiten inzichtelijk te maken, activeren we een duurzame inzetbaarheid voor werk en prive. Dit resulteert in meer vitaliteit, betrokkenheid en levensvreugde van mensen, teams en bedrijven.