BPR 4364 websize

over ONS

Wij zijn Kars en Geesje, de oprichters van Actifire. Met passie en toewijding streven wij ernaar om mensen te helpen hun volledige potentieel te benutten en te leven vanuit hun ware identiteit.

Met onze uitgebreide ervaring in diverse sectoren, waaronder coaching, persoonlijke ontwikkeling en teambuilding, hebben we de grote waarde gezien van het ondersteunen van individuen en teams bij het ontdekken van hun unieke talenten en kwaliteiten. Wij geloven dat iedereen iets bijzonders te bieden heeft en dat het essentieel is om dat te erkennen en te benutten.

Bij Actifire is het ons doel om een veilige en inspirerende omgeving te creëren waar individuen, koppels en teams kunnen groeien en bloeien. Wij maken gebruik van diverse tools en methoden, waaronder de Keys Test, om inzicht en bewustwording te bieden over persoonlijkheid, talenten en groeikansen.

Onze doel is om mensen in staat te stellen hun leven ten volle te leven en een positieve impact te hebben op zichzelf, hun omgeving en de wereld. Wij geloven dat wanneer mensen in hun kracht staan en handelen vanuit hun identiteit, zij de meeste levensvreugde kunnen ervaren en van waarde zijn.

Met warme groeten,
Kars & Geesje

Actifire logo wit met rood

Mensen die leven vanuit identiteit geven werkelijk betekenis aan de wereld om hen heen.

Als ActiFire helpen we individuen en teams met het inzichtelijk maken van hun unieke eigenschappen, talenten en waarden en leren hen hoe ze daar optimaal gebruik van kunnen maken. 

vragen AAN actifire