Bewaak je hart

Verzuimpreventie

verduurzamen van de werkvloer

Werknemers die regelmatig verzuimen kunnen een aanzienlijke uitdaging vormen voor bedrijven van elke omvang. Verzuim leidt niet alleen tot productiviteitsverlies, maar kan ook leiden tot hogere kosten voor het bedrijf, een verhoogde werkdruk voor collega's en een afname van de algehele werksfeer. Bovendien kan het beheren van verzuim een ingewikkelde en tijdrovende taak zijn voor HR-managers en leidinggevenden.

Normaal verzuim van een griepje is natuurlijk niet te verkomen, maar regelmatig en of langdurig verzuim zijn vaak het (indirecte) gevolg van het overvraagd worden op capaciteitsniveau zijn of stress op de werkvloer.

Verzuimpreventie resultaat

Eénvoudige oplossing

zet mensen in de plus

ActiFire begrijpt de impact die verzuim kan hebben op bedrijven en biedt een doeltreffende oplossing voor verzuimpreventie.

Samen met de werknemers ontdekken we wat hun werktalenten, ideale werkomgeving en onderligende drijfveren zijn. Van hieruit kunnen mensen in de PLUS gezet worden met btrekkening tot taken pakket en werkplek. 

Door mensen te laten doen waar ze goed in zijn en waar ze energie uit halen zorgt automatisch voor minder verzuim op de werkvloer en een algeheel welbevinden.

Verzuimpreventie

Resultaat

stevige handvaten

De Keys persoonlijkheidstest zorgt voor een diepgaand inzicht in hoe elk individu van nature handelt, kijkt en wat de motivatie is. 

De test is geschikt voor individueel inzicht, maar geeft ook inzicht in hoe mensen met elkaar samenwerken en leven. De medewerkers

  • Werkomgeving
  • Inzetbare werktalenten
  • Het zetten van een niuewe horizon
  • Het omgaan met andere teamleden
  • Gezondheid door algehele werk voldoening

"Vanuit MKB Beter zijn wij voor ons zelf en onze klanten continu op zoek naar wat bij kan dragen in de persoonlijke ontwikkeling. De keys test is een makkelijk uit te voeren test, die echt van waarde is."

Hans Heres

Onze 5 beloftes

Meetbaar resultaat

beter relation

IMG 8219

beter relation

Happy vrouw

beter relation

Duurzame inzetbaarheid

beter relation

Niet goed? Geld terug!

Klaar om te bloeien?

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek hoe ActiFire jou kan helpen je medewerkers naar nieuwe hoogten te brengen. Samen kunnen we jouw mensen duurzaam inzetten en zo bouwen aan een gezond bedrijf. Schrijf je nu in voor een gratis consult en zet de eerste stap naar een gezondere toekomst voor je bedrijf.

Select your Branche
Company
Healthcare
Education
Church
onze missie

People who live from their identity truly give meaning to the world around them.

We inspire, activate, and ignite people to live and work from their full potential.