Keys activation track2

Werving & Selectie

De juiste persoon op de juiste plek

Niet elke baan is geschikt voor elk persoon. Persoonlijke kwaliteiten en natuurlijke eigenschappen zijn bepalend voor een passende functie. ActiFire helpt bedrijven bij de werving en selectie van de juiste kandidaten. Zo krijgt u gegarandeerd de juiste persoon op de juiste plek!

Een content subheading

Een content intro tekst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Cc6d480c a6be 4a0b 9c80 553ee706ddaf

Onze methode

Duurzame inzetbaarheid

Aan de hand van de persoonlijke Keys profielen van kandidaten kijken we samen met de werkgever naar de optimale kandidaat voor de functie. Wanneer iemand van nature over eigenschappen beschikt die passend of noodzakelijk zijn voor een bepaalde functie is de kans groot dat hij of zij ook voldoening vindt in de baan. Het werk gaat hem of haar makkelijk af. Dit zorgt voor duurzame inzetbaarheid en hoge efficiëntie.

Werving en selectie

Resultaat

De juiste persoon op de juiste plek

Bij ActiFire maken we de natuurlijke kracht van medewerkers of sollicitanten zichtbaar via de Keys persoonlijkheidstest. We laten precies zien wat iemand goed kan en wat hem of haar van nature makkelijk af gaat. Zo kunnen wij goed voorspellen of iemand van nature geschikt is voor een bepaalde functie. Het resultaat is positieve mensen op passende functies. Dit zorgt voor duurzame inzetbaarheid (minder ziekteverzuim) en hogere efficiëntie.

"Vanuit MKB Beter zijn wij voor ons zelf en onze klanten continu op zoek naar wat bij kan dragen in de persoonlijke ontwikkeling. De keys test is een makkelijk uit te voeren test, die echt van waarde is."

Hans Heres

Onze 5 beloftes

Meetbaar resultaat

beter relation

IMG 8219

beter relation

Happy vrouw

beter relation

Duurzame inzetbaarheid

beter relation

Niet goed? Geld terug!

Klaar om te bloeien?

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek hoe ActiFire  kan helpen om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen in jouw onderneming. 

Select your Branche
Company
Healthcare
Education
Church
onze missie

People who live from their identity truly give meaning to the world around them.

We inspire, activate, and ignite people to live and work from their full potential.