Arise in Fredom

Arise in Freedom

Een persoonlijke ontdekkingsreis aan de hand van jouw Keys profiel.

Maak je klaar voor een geweldige ontdekkingsreis naar jouw ware zelf en levensdoel! Tijdens deze 2 daagse nemen we je mee op een reis van zelfontdekking aan de hand van de Keys Test.
Je zult geïnspireerd worden om op een nieuwe manier naar jezelf en anderen te kijken, want iedereen is uniek en heeft een bijzondere rol te vervullen in deze wereld.

En alsof dat nog niet genoeg is, verblijven we op een adembenemend kampeerterrein omgeven door de rustgevende wateren van de Biesbosch. We garanderen je dat je jezelf zult onderdompelen in inspirerende opdrachten, verrijkende inzichten en gezellige samenzijn. Dit alles wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met een ervaren outdoor coach, Reinier van Santen, en een geweldig inspirerende leraar, Jelle Rommers en Kars Zijlstra als Keys Activator. 

Je persoonlijke Keys-profiel zal je laten zien hoe je op unieke wijze naar de wereld kijkt, wat je natuurlijke talenten zijn en wat jouw diepste motivaties zijn. Het resultaat van dit weekend is niets minder dan een totale bevrijding. Je zult eindelijk echt weten wie je bent en wat je in het leven te doen hebt, en je zult de kracht vinden om obstakels in je gedachten te overwinnen.

Kosten voor deelname: € 95,-per persoon
Dit is incl. slapen, eten drinken en jouw eigen Keys Profiel 

Wil jij deel uitmaken van deze onvergetelijke ervaring? Geef je dan vóór 30 april op via WhatsApp, +31612721934, of het onderstaande reactieformulier. Wees er snel bij, want er is slechts plaats voor 30 deelnemers op het kampeerterrein!

Aanmelding Arise in Freedom 2 daagse