Relatie Optimalisatie

Goed - beter - best!

Misschien herken je dit: Het begon allemaal zo mooi en liefdevol, maar na veroop van de jaren zijn jullie uit elkaar gegroeid, omdat je elkaar niet meer begreep. Of misschien begin je net aan een relatie en wil je juist weten hoe je het beste uit elkaar naar boven kunt halen. Welke weg je ook bewandelt, met onze relatie coaching sta je op het punt om het goud in jezelf en de ander te ontdekken.

Onze aanpak

inzicht geeft uitzicht 

Wanneer je als persoon weet wie je bent, maar ook hoe je partner in elkaar steekt, schept dat duidelijkheid en verbondenheid.

Met de Keys test krijgen jullie inzichten in jullie unieke profielen en kunnen jullie elkaars krachten gaan herkennen en erkennen.

Wij belichten jullie eigen pluspunten, maar ook de gebieden waar jullie elkaar aanvullen. D.m.v een gezamelijk profiel zien jullie precies waar jullie elkaar aanvullen en op welke gebieden jullie van elkaar verschillen. 

Happy couple 2

Resultaat

optimalisatie van je relatie

  • Verdieping in je relatie
  • Herkennen en erkennen van elkaars krachten
  • Elkaar beter begrijpen in spanningsgebieden

"Door het traject met Kars en Geesje zijn er een heel aantal irritaties en spanningen omgezet naar begrip en ondersteuning waardoor we elkaar weer zien staan. Dank jullie wel!"

Anoniem

Onze 5 beloftes

Meetbaar resultaat

beter relation

IMG 8219

beter relation

Happy vrouw

beter relation

Duurzame inzetbaarheid

beter relation

Niet goed? Geld terug!

onze missie

People who live from their identity truly give meaning to the world around them.

We inspire, activate, and ignite people to live and work from their full potential.