The Genie in your Genes

Dawson Church PhD

Korte samenvatting van: "The Genie in your Genes"

Je genen reageren op jouw gedachten, emoties en overtuigingen. De manier waarop jij jouw brein gebruikt, beïnvloedt je genen en kan een enorme impact hebben op jouw gezondheid en welzijn.

In dit boek van onderzoeker Dawson Church, dat zowel bestseller als prijswinnaar is, ontdek je de opwindende toepassingen van de nieuwe wetenschap van Epigenetica (epi=boven, dus controle boven het niveau van het gen) voor genezing.

Met honderden wetenschappelijke studies als onderbouwing, en de verhalen van tientallen mensen die zijn ideeën voor hun eigen genezing hebben gebruikt, laat hij zien hoe je deze ontdekkingen in jouw eigen leven kunt toepassen. Hij legt uit hoe elektromagnetische energie door jouw lichaam stroomt en jouw cellen beïnvloedt, en hoe de nieuwe velden van energiegeneeskunde en energiepsychologie kunnen helpen bij problemen die buiten het bereik van conventionele geneeskunde liggen. Hij toont aan hoe jouw hormonale, neurologische, bindweefsel- en neurotransmittersystemen allemaal in harmonie samenwerken om een gecoördineerde stroom van informatie door jouw lichaam te leiden.

Als je bewust controle neemt over dit proces, heb je een positief effect op jouw gezondheid en word je een "epigenetisch ingenieur" van jouw eigen welzijn. Praktisch en wetenschappelijk onderbouwd, heeft dit boek de levens van tienduizenden mensen al getransformeerd. Deze nieuwe editie is geüpdatet met de nieuwste onderzoeken en klinische doorbraken.