Shot red darts arrows target center business target goal success concept

Heldere Aanpak

Kortdurende trajecten, direct resultaat!

Doelgericht

samen Duurzaam leven en werken 

Wij hebben onze aanpak verdeeld over 3 peilers die we afzonderlijk of in een combinatie van elkaar inzetten: 

Keys discover je profiel

Persoonlijk Bewustzijn

de basis van elk traject

Wanneer je weet wie je bent en wat jouw toegevoegde waarde is geeft dat veel voldoening. Helaas zijn er veel mensen die niet weten welke potentie zij hebben. Bij ActiFire gebruiken wij de Keys persoonlijkheidstest om inzicht te geven in de natuurlijke eigenschappen, talenten en motivaties van individuen. De kracht van deze test zit hem in de focus op het natuurlijke potentieel. Dus wat is er al en hoe kun je dit zo effectief mogelijk inzetten.

Deze test is niet alleen geschikt voor het verkrijgen van persoonlijk inzicht, maar geeft ook inzicht in de manier waarop mensen samenwerken. Wanneer mensen weten waar ze van nature goed in zijn en dit op een positieve manier inzetten zal er een efficiënte samenwerking ontstaan.

Coworkers working office relaxed atmosphere

Sociaal Besef

wie ben jij in verhouding tot anderen

Weten wie je bent is belangrijk! Het is echter even belangrijk om te weten hoe jij je tot anderen verhoudt. Met een speciale test bekijken we hoe je jouw persoonlijke kwaliteiten op dit moment inzet in de verschillende gebieden; privé, werk en maatschappij. Zo ontdek je waar jij al helemaal jezelf kunt zijn en waar misschien nog winst te behalen is.

Jij komt het meest tot je recht wanneer jij jouw kwaliteiten optimaal kunt inzetten in de samenwerking met anderen. En wanneer anderen dit ook doen. Zo bouwen we samen aan een betere en duurzamere wereld!

Stappenplan om meetbare verbeteringen aan te brengen.

Inzicht in de profielen van andere mensen om te begrijpen hoe je elkaar het beste vanuit je natuurlijke kracht kan aanvullen.
 

Begeleide visualisatie

Mentale Balans

de verbinding tussen hoofd en hart

Weten met je verstand wat goed is betekent niet automatisch dat je dit ook altijd doet. Soms geloven we zaken in ons hart die anders zijn dan wat we met ons hoofd geloven. De diepliggende overtuigingen van ons hart winnen het hier altijd. 

Door middel van een gepersonaliseerde begeleide visualisatie zorgen we ervoor dat jouw hoofd en hart op elkaar afgestemd worden. Wetenschap heeft bewezen dat je de overtuigingen van je hart kunt wijzigen met herhaalde oefening. Met de beproefde heart physics methode helpen wij jou blijvend resultaat te behalen in jouw leven.

onze missie

People who live from their identity truly give meaning to the world around them.

We inspire, activate, and ignite people to live and work from their full potential.