Kars en Geesje ruggen

Over Ons

Een content subheading

Wij zijn Kars en Geesje, de oprichters van Actifire. Met passie en toewijding streven wij ernaar om bedrijven en individuen te helpen hun volledige potentieel te benutten en te leven en te werken vanuit hun ware identiteit.

Ignite your purpose!

BPR 4343 websize

Met onze uitgebreide ervaring in diverse sectoren, waaronder coaching, persoonlijke ontwikkeling en teambuilding, hebben we de grote waarde gezien van het ondersteunen van individuen en teams bij het ontdekken van hun unieke talenten en kwaliteiten. Wij geloven dat iedereen iets bijzonders te bieden heeft en dat het essentieel is om dat te erkennen en te benutten.

Bij Actifire is het ons doel om een veilige en inspirerende omgeving te creëren waar individuen, koppels en teams kunnen groeien en bloeien. Wij maken gebruik van diverse tools en methoden, om inzicht en bewustwording te bieden over persoonlijkheid, talenten en groeikansen.

Ons doel is om mensen in staat te stellen hun leven ten volle te leven en een positieve impact te hebben op zichzelf, hun omgeving en de wereld. Wij geloven dat wanneer mensen in hun kracht staan en handelen vanuit hun identiteit, zij de meeste levensvreugde kunnen ervaren en van waarde zijn.

Kars & Geesje

Onze 5 beloftes

Meetbaar resultaat

beter relation

IMG 8219

beter relation

Happy vrouw

beter relation

Duurzame inzetbaarheid

beter relation

Niet goed? Geld terug!

onze missie

People who live from their identity truly give meaning to the world around them.

We inspire, activate, and ignite people to live and work from their full potential.